Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 2

Appartement Nr. 2 is een stijlvol en luxe appartement voor 2 tot 4 personen op de begane grond, ideaal voor een comfortabel verblijf op Schiermonnikoog. Het appartement heeft een oppervlakte van 47,5 m2 en is voorzien van alle gemakken. Het appartement beschikt over een ruime badkamer, complete half open keuken met onder andere een oven en vaatwasser. De woonruimte is voorzien van een prettige zithoek met een grote flatscreen TV. Appartement Nr. 2 heeft als extra een zeer ruim terras met gunstige zonligging. Perfect voor de zonnige zomerdagen op Schiermonnikoog. Het appartement beschikt over een sfeervolle slaapkamer met twee uitstekende éénpersoonsbedden. In de woonkamer staat een comfortabele slaapbank voor twee personen. Er kan eventueel ook een babybedje worden bijgeplaatst. Voor kleinere gezelschappen die van extra luxe houden, is Appartement Nr. 2 bij uitstek geschikt.

Informatie op een rijtje

  • Voor 2 tot 4 personen
  • Op de begane grond
  • Oppervlakte van 47,5 m2
  • Keuken met oven en vaatwasser
  • Slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, Tweepersoonsslaapbank in de woonkamer
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Zeer ruim terras met gunstige zonligging

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 2

Ligging van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 2

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 2

Aantal slaapkamers

1 slaapkamer + 1 slaapbank

Algemeen

Begane grond
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 2

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 2 ? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

20-03-2023

4 - Sterren

We hebben een heerlijke week gehad. Mooi appartement. Alles aanwezig. Veel comfort. Aardige mensen bij de receptie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Door: Wilma

Datum:

07-02-2023

4 - Sterren

Prima toeven in dit appartement. Kleine opmerking mbt de koelkast Die behoorlijk wat lawaai maakte En een klemmende deur naar het terras. Niettemin is het zeker nog een bezoekje waard

Door: Monique en Tjisse

Datum:

19-11-2021

5 - Sterren

Een heerlijk appartement op de begane grond. Het complex is rustig, de mensen vriendelijk en de appartementen voorzien van alle gemakken. Inmiddels zijn wij hier al 5 keer geweest en iedere keer bevalt het prima. Als je mooi uitzicht wilt kun je wellicht beter een ander appartement kiezen maar voor ons is dat niet belangrijk. Wij vinden het helemaal top bij Schierduin!

Door: Fenna

Datum:

18-09-2021

4 - Sterren

We hebben voor de 2e keer een heerlijk lang weekend doorgebracht in Resort Schierduin. Dit keer was ons verblijf in appartement 2. Het appartement was super schoon, praktisch ingedeeld, goed uitgerust met veel comfort. De locatie van het resort is top, je bent zo op het strand, maar óók zo in het dorp. En bovendien is de receptie erg behulpzaam. Het eiland zelf is ook prachtig, veel natuurschoon, heerlijk om te wandelen en fietsen. Kortom, voor herhaling vatbaar. Twee aandachtspuntjes: - Het zou fijn zijn als je ook met een sleutel via het terras binnen zou kunnen komen. - We hebben wel wat geluidoverlast gehad van de bovenburen (frequent stoelen schuiven en hoorbaar trap op en af lopen)

Door: Dirk en Marijke

Datum:

17-09-2021

5 - Sterren

Het was fantastisch. Het was schoon. We komen graag nog eens terug.

Door: Hanneke en Karel

Datum:

25-06-2021

5 - Sterren

Mijn man en ik (vijftigers) hebben een heerlijke midweek in juni doorgebracht op Schiermonnikoog. Het appartement was superschoon. De bestekla en de pannen glommen je tegemoet. De locatie van het resort was uitstekend, je was zo op het strand en zo in het dorp. Het was heel rustig in en om het appartement, we genoten van het geluid van de nachtegaal. Het personeel in de receptie is heel vriendelijk. We vinden het fijn om een appartement te huren waar een bemande receptie bij is, zodat je ergens terecht kunt als er wat is. De bus naar de boot stopt voor het complex, heel handig. Op de laatste dag konden we de bagage bij de receptie zetten en nog even het dorp ingaan om de fietsen weg te brengen en nog een rondje te doen. We hebben het heel fijn gehad in Resort Schierduin.

Door: Liesbeth Bos

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 2

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 2 is een stijlvol en luxe appartement voor 2 tot 4 personen op de begane grond, ideaal voor een comfortabel verblijf op Schiermonnikoog. Het appartement heeft een oppervlakte van 47,5 m2 en is voorzien van alle gemakken. Het appartement beschikt over een ruime badkamer, complete h..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement