Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 10

Appartement 10 is zeer ruim en heeft een eigen sauna. Het appartement is modern en luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Een echte relax-suite! Met 69 m2 aan oppervlakte beschik je over alle ruimte die je kunt wensen. De zeer ruime woonkeuken is royaal toegerust. De woonruimte beschikt over een comfortabele zithoek met een flatscreen TV. De slaapkamer heeft twee uitstekende eenpersoonsbedden, standaard voorzien van een 2-persoons topper. In de woonkamer staat een comfortabele tweepersoonsslaapkast. Er is de mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen. Bijzonder aan appartement 10 is de eigen sauna en het zonnige terras met uitzicht op de duinen. Dit appartement is ideaal voor kleinere gezelschappen die in alle luxe van hun vakantie willen genieten.

Informatie op een rijtje

  • Voor gezelschappen tot 4 personen
  • Oppervlakte van 69 m2
  • Zeer ruim appartement
  • Uitzicht op de duinen
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Gezellige grote woonkeuken
  • Zonnig terras
  • Eigen sauna

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 10

Ligging van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 10

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 10

Aantal slaapkamers

1 slaapkamer + 1 slaapbank

Algemeen

Begane grond
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser
Privé sauna

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 10

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 10? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

11-04-2023

5 - Sterren

Prima appartement waar het ook goed toeven is op regenachtige dagen. Alle benodigdheden zijn aanwezig en werken naar behoren. Ook fijn dat er een voorraadkastje met kruiden en dergelijke klaarstaat. De sauna is echt een meerwaarde.

Door: JP Blom

Datum:

02-11-2022

5 - Sterren

Voor de vijfde keer dit appartement bezocht en ook deze keer weer enthousiast over de accommodatie. Ruim, schoon, een prima keuken met alles aan boord om goed te kunnen koken, een heerlijke privé sauna en een terras waar het goed toeven is en nu ook voorzien is van een parasol. Omdat dit appartement op de begane vloer is kun je het via de terraszijde betreden waardoor je met je boodschappen van supermarkt Brunekreef direct aan de deur kunt komen. Het uitklapbed in de kamer slaapt fantastisch en omdat de kamer zo ruim is hoef je het niet meer in te klappen. Omdat we met twee kinderen waren was het jammer dat gedurende deze herfstvakantie het zwembad wegens een technisch mankement gesloten was. Verder was het een zeer geslaagd verblijf!

Door: Hommes

Datum:

03-12-2021

5 - Sterren

Wat een heerlijk appartement! We hebben genoten. De eigen (infrarood)sauna is heel fijn en de gedeelde sauna's bij het zwembad, die je zelf met hout mag opstoken, maken de saunaervaring helemaal compleet. Leuk ook dat je daar niet apart voor hoeft bij te betalen. De bolderkarren die voor gezamenlijk gebruik klaar staan, vind ik ook leuk. We hebben daar overigens geen gebruik van gemaakt. De rustige locatie van het appartement is top, met een mooi terras in de duinen. 's Avonds piept de vuurtoren nog net over het duin. In november is het de ideale locatie om bij te komen van het drukke leven in een drukke wereldstad. De keuken is zeer compleet ingericht met een Senseo- én een Nespressomachine én een koffiefilter (de messen zijn wel erg bot). De ruime inloop (regen)douche is heerlijk en de overige inrichting van het zeer ruime appartement is onSchiers ;-) goed. Punt van verbetering: de matrassen zijn aan vervanging toe. Ondanks de kuilen hebben we echter wel goed geslapen. Kortom: tot de volgende keer!

Door: Gwen

Datum:

02-08-2021

5 - Sterren

Heerlijke 10 dagen gehad met z’n viertjes op Resort Schierduin. Van alle gemakken en luxe voorzien en enorm genoten van het eiland! Heerlijke faciliteiten binnen Schierduin zoals een wasmachine, droger (altijd handig met jonge kinderen) en daarnaast ook de luxe en grootte van het appartement met sauna. Een echte aanrader voor jonge ouders die ook wat me-time kunnen gebruiken! Komen zeker nog een keer terug.

Door: Mulder

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 10

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement 10 is zeer ruim en heeft een eigen sauna. Het appartement is modern en luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Een echte relax-suite! Met 69 m2 aan oppervlakte beschik je over alle ruimte die je kunt wensen. De zeer ruime woonkeuken is royaal toegerust. De woonruimte beschikt ov..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement