Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 123

Appartement Nr. 123 is een modern en luxe appartement voor gezelschappen tot 6 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 63,5 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Appartement Nr. 123 is voorzien van een luxe badkamer, een keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser en een woonkamer met een prettige zithoek en flatscreen TV. Het appartement heeft twee slaapkamers met ieder twee uitstekende éénpersoonsbedden. In de woonkamer staat een comfortabele tweepersoonsslaapbank. Een babybedje bijplaatsen is ook mogelijk. Appartement Nr. 123 beschikt ook over een fijn dakterras, waar je heerlijk van kunt genieten bij mooi weer. Voor een comfortabele vakantie op Schiermonnikoog is appartement 123 bij uitstek geschikt.

Informatie op een rijtje

  • Geschikt tot 6 personen
  • Oppervlakte van 63,5 m2
  • Keuken met combimagnetron en vaatwasser
  • 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden, een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Dakterras met deur

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 123

Ligging van Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 123

De faciliteiten van Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 123

Aantal slaapkamers

2 Slaapkamers + 1 slaapbank

Algemeen

Eerste verdieping
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 123

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 123? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

24-04-2023

5 - Sterren

Het was een zeer comfortabel apt! Wat je wel moet weten als gast is DIY (bed opmaken en afhalen) En we misten is een lange spiegel

Door: Yvonne Ong

Datum:

11-03-2022

4 - Sterren

Een fijn appartement, heel compleet. We zijn al een aantal keren geweest in verschillende appartementen en heel tevreden. Vriendelijk en prettig complex. Puntje van aandacht: was de moltons op de bedden na elke gast.

Door: Marieke

Datum:

26-11-2021

5 - Sterren

Prachtig appartement met alles er in wat nodig is op de 1e verdieping een heerlijk dakterras. We komen zeker terug.

Door: Ina en Eltjo

Datum:

11-07-2021

5 - Sterren

We hebben eind juni-begin juli  een prachtige midweek doorgebracht op Schiermonnikoog. Het appartement 123 was superschoon, praktisch en goed uitgerust. De locatie van het resort was top, je was zo op het strand, maar óók zo in het dorp. Onze fietsen kon goed worden gestald en het was heel rustig in en om het appartement. De receptie medewerkers waren behulpzaam. Het eiland zelf is prachtig qua natuurschoon, veel gewandeld en gefietst.  Het is overzichtelijk en in een midweek heb je veel gezien. Mensen zijn gemoedelijk en je kunt oa heerlijk eten bij "De 4 dames" (top!) Op de laatste dag konden we de bagage bij de receptie zetten, deze werd opgehaald door de bagagevervoerder en rond vertrektijd bij de boot neergezet. Waardoor wij nog mooi de tijd hadden nog een rondje te fietsen en het dorp met een laatste afscheidsbezoek aan te doen. We hebben het heel heerlijk  gehad in Resort Schierduin.

Door: Trea Harperink

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 123

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 123 is een modern en luxe appartement voor gezelschappen tot 6 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 63,5 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Appartement Nr. 123 is voorzien van een luxe badkamer, een keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser en ..

personen 6 slaapkamers 2 slaapplekken 6
Toon dit Appartement