Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 132

Appartement Nr. 132 is een modern en luxe appartement voor gezelschappen tot 6 personen. Het heeft een oppervlakte van 65 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een extra ruim dakterras met luxe terrasmeubilair. Het dakterras ligt in zuidwestelijke richting, met een prachtig uitzicht over de duinen. Appartement 132 is voorzien van een luxe badkamer, een keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser; en een woonkamer met een prettige zithoek en flatscreen TV. Er zijn 2 slaapkamers met ieder 2 uitstekende éénpersoonsbedden. Op de verdieping staat een comfortabele tweepersoonsslaapbank (140cm breed). Een babybedje bijplaatsen is ook mogelijk.

Het appartement is rustig gelegen, aangezien het zich aan het einde van de gang bevindt.

Informatie op een rijtje

  • Geschikt tot 6 personen
  • Oppervlakte van 65 m2
  • Keuken met combimagnetron en vaatwasser
  • 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden, een tweepersoonsslaapbank op de verdieping (140cm breed)
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Extra ruim dakterras op het zuidwesten
  • Rustig gelegen

Inrichting en sfeer

 

 

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 132

Ligging van Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 132

De faciliteiten van Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 132

Aantal slaapkamers

2 Slaapkamers + 1 slaapbank

Algemeen

Eerste verdieping
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 132

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 132? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

31-10-2022

5 - Sterren

Mooi appartement van alle luxe voorzien én een groot dakterras met prachtig uitzicht. Dichtbij het dorp en dichtbij het strand. Verblijf van 3 dagen. Aanrader!

Door: JAK

Datum:

31-07-2022

5 - Sterren

Met z`n vieren hier een midweek verbleven; erg fijne plek, enorm genoten! Receptie vriendelijke ontvangst, gangen naar appartement deden wat ouderwets aan (ik denk door de vloerbedekking, alsof je in een seniorencomplex liep, maar dat kan een kwestie van smaak zijn), maar het appartement zelf was mooi licht en erg ruim voor met zijn vieren. (De slaapbank voor extra slapers hebben we dus niet gebruikt, maar grenst aan andere slaapkamer, zonder deur, wel handig om te weten) Verder prima bedden (over slaapbank kan ik niet oordelen), fijne keuken (bovenrek van afwasmachine loopt alleen niet soepel, was steeds even oppassen), douche fijn en een heerlijk en ruim dakterras. Je kon gratis gebruik maken van de wasmachine in het complex, maar deze werd eigenlijk steeds gebruikt door het complex zelf, daarom halverwege de week extra handdoeken "gehuurd", wat voor ons goede oplossing was, maar het zou als je langer blijft wel fijn zijn als je er ook wat makkelijker even een was kan draaien. Alles bij elkaar voor ons zeker een plek om te onthouden voor wie weet een volgende keer.

Door: Monique

Datum:

18-02-2022

5 - Sterren

Al vaker geweest en zullen vast ook nog wel vaker komen! Mooie comfortabele appartementen, zwembad en sauna heel fijn bij een verblijf in de winter. Uiterst vriendelijke ontvangst en goede service. Een aanrader voor Schierliefhebbers of voor een eerste kennismaking met het eiland.

Door: Frits

Datum:

08-11-2021

5 - Sterren

Wat waren wij blij met dit appartement. Het ligt op een hoek zodat je veel privacy hebt met een mooi uitzicht over de duinen. Het is ruim maar ook gezellig ingedeeld en de bedden zijn super! We komen terug in het voorjaar, er zit nl ook een groot dakterras bij.

Door: Familie van Zon

Datum:

17-09-2021

5 - Sterren

Top tot en met! Een héél erg fijn en mooi appartement met alles erop en eraan. De dames en heren van resort Schierduin zijn geweldig klantvriendelijk, altijd behulpzaam met wat voor kwestie dan ook. En hou je ervan om lekker te wandelen en te fietsen en te eten (bij de 4 Dames) dan is Schiermonnikoog the place to be. Wij komen zeker een keer terug!

Door: Bob en Hetty

Datum:

19-07-2021

4 - Sterren

Mooi appartement met groot dakterras wat ideaal ligt aan de achterkant van het pand. We hebben genoten van de rust, de privacy en de luxe. Maar bij deze prijsklasse toch enkele minpunten: De koekenpan en de wokpan hebben een bolle onderkant, wat op een elektrische kookplaat niet fijn kookt. De koekenpan ‘danst’ op de kookplaat wat een gevaarlijke situatie kan opleveren met heet vet. Jammer, want de keuken was verder perfect geoutillieerd! De slaapbank is leuk om te zien maar slaapt beroerd. Je voelt de metalen randen in het midden in je rug. Dit comfortabele appartement is volgens mij geschikt voor 4 personen.

Door: Tillema

Datum:

25-06-2021

5 - Sterren

Wij waren zeer tevreden met dit appartement. Schoon, modern, ruim en balkon met veel privacy. Prijs kwaliteit zeer gunstig. Aanrader!

Door: Bolt

Datum:

19-05-2021

4 - Sterren

Comfortabel appartement met fantastisch dakterras. Op goede locatie op Schier. Officieel 4-6 persoons, maar er is maar één slaapkamer met deur. Boven is wel besloten maar geen deur. Bij gebruik door 6 personen moet je over elkaar heen stappen en is ook de bank bij tv niet groot genoeg. Lijkt me in de zomer erg warm, want op west.

Door: Elodie

Datum:

12-03-2021

4 - Sterren

Fijn appartement. Heerlijk terras, lekker in 't zonnetje gezeten. Leuk ook; die kast met spelletjes.

Door: Jet

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 132

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 132 is een modern en luxe appartement voor gezelschappen tot 6 personen. Het heeft een oppervlakte van 65 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een extra ruim dakterras met luxe terrasmeubilair. Het dakterras ligt in zuidwestelijke richting, met e..

personen 6 slaapkamers 2 slaapplekken 6
Toon dit Appartement