Appartement huren op Schiermonnikoog

Wilt u een appartement huren op Schiermonnikoog? Bekijk hieronder ons aanbod en maak uw keuze uit 34 luxe appartementen van Resort Schierduin op Schiermonnikoog.

Vakantie dichtbij zee Schiermonnikoog zwembad Dichtbij het dorp

Luxe appartementen op Schiermonnikoog - Resort Schierduin!

Bij Resort Schierduin kun je in alle luxe genieten van je vakantie in een luxe appartement op het prachtige Schiermonnikoog! In de moderne 2-, 4-, 5- , 6- of 8-persoonsappartementen geniet je van alle comfort en luxe voor een ultiem verblijf op dit bijzondere Waddeneiland. Het resort ligt in de duinen op een kleine afstand van het strand en het gelijknamige dorp Schiermonnikoog. Resort Schierduin ligt mooi centraal, zonder dat je inlevert op de rust en ruimte.

Het resort biedt de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken met stranden, zeeën en natuurgebieden. Om je verblijf helemaal compleet te maken, beschikt het resort ook over verschillende faciliteiten zoals de binnen- en buitensauna’s en een overdekt zwembad.

Begin je vakantie op Schiermonnikoog goed en bekijk het aanbod aan luxe appartementen van Resort Schierduin!


Last minute actie!

Een greep uit onze appartementen op Schiermonnikoog:

Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 13

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement 13 is een modern en luxe hoekappartement voor 2 tot 6 personen (max 4 volwassenen) op de begane grond met een riante tuin en perfecte zonligging. Met twee slaapkamers, een luxe badkamer, open keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser, woonkamer met een prettige zithoek ..

personen 6 slaapkamers 2 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement 130 beschikt over een zeer ruim dakterras over de volledige oppervlakte van het appartement met uitzicht op de vuurtoren en de hele dag zon. Het appartement heeft een oppervlakte van 42m2 en is van alle gemakken voorzien. Appartement Nr. 130 beschikt over een luxe badkamer, ..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 3

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 3 is een modern en luxe 2 tot 4-persoons appartement voor een comfortabel verblijf op Schiermonnikoog. De oppervlakte van het appartement is 41,5 m2 en is voorzien van alle gemakken. Appartement Nr. 3 beschikt over een complete halfopen keuken met onder andere een oven en vaatwass..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Last minute vakantie
Kerst en Oud/Nieuw
Pasen

Ervaringen van onze gasten!

Datum:

04-07-2022

5 - Sterren

Het resort was erg prettig en meedenken. We hebben meerdere appartementen kunnen reserveren voor het verblijf van onze bruiloft gasten. Zelf hebben we alleen onze huwelijksnacht doorgebracht in Schierduin. Het 's nachts nog opmaken van het bed was minder prettig. Wellicht een tip voor komende bruidsparen.

Door: van de Weg

Datum:

22-08-2022

5 - Sterren

Mooi, schoon en ruim kamer. Leuk dakterras maar de luik was enorm zwaar. Het zwembad zou iets meer verzorgd kunnen zijn. Elke keer was ik bang dat er iets van het plafond zou vallen. Wasmachine in het complex is prima, er zijn er 2...1 voor de complex en 1 voor de gasten helaas waren ze allebei heel vaak door het complex zelf gebruikt en het was dus moeilijk om te wassen....

Door: Karolina