Appartement huren op Schiermonnikoog

Wilt u een appartement huren op Schiermonnikoog? Bekijk hieronder ons aanbod en maak uw keuze uit 34 luxe appartementen van Resort Schierduin op Schiermonnikoog.

Vakantie dichtbij zee Schiermonnikoog zwembad Dichtbij het dorp

Luxe appartementen op Schiermonnikoog - Resort Schierduin!

Bij Resort Schierduin kun je in alle luxe genieten van je vakantie in een luxe appartement op het prachtige Schiermonnikoog! In de moderne 2-, 4-, 5- , 6- of 8-persoonsappartementen geniet je van alle comfort en luxe voor een ultiem verblijf op dit bijzondere Waddeneiland. Het resort ligt in de duinen op een kleine afstand van het strand en het gelijknamige dorp Schiermonnikoog. Resort Schierduin ligt mooi centraal, zonder dat je inlevert op de rust en ruimte.

Het resort biedt de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken met stranden, zeeën en natuurgebieden. Om je verblijf helemaal compleet te maken, beschikt het resort ook over verschillende faciliteiten zoals de binnen- en buitensauna’s en een overdekt zwembad.

Begin je vakantie op Schiermonnikoog goed en bekijk het aanbod aan luxe appartementen van Resort Schierduin!


Last minute actie!

Een greep uit onze appartementen op Schiermonnikoog:

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 4

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 4 is een sfeervol ingericht modern en luxe appartement geschikt voor 2/4 personen. Gelegen op de begane grond van Resort Schierduin met een aangrenzend zonnig terras. Dit appartement heeft een luxe badkamer, de open keuken is van alle gemakken voorzien en de woonkamer heeft een pr..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 122

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 122 is een modern, luxe en knus appartement voor 2 tot 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 41 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Met een luxe badkamer, keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser, woonkamer met een prettige zithoek en flatscre..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 125

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 125 is een modern en luxe appartement voor 2 tot 4 personen met een fraai uitzicht. Het appartement heeft een oppervlakte van 41,5 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Appartement Nr. 125 van alle gemakken voorzien met een luxe badkamer, keuken met onder andere een combimagne..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Last minute vakantie
Kerst en Oud/Nieuw
Pasen

Ervaringen van onze gasten!

Datum:

17-03-2023

5 - Sterren

Top week gehad! Appartement schoon en ruim, ontvangst vriendelijk, lekker zwembad, niks op aan te merken!

Door: Robby

Datum:

25-06-2021

5 - Sterren

Wat een fijne tijd hadden we ook in dit apt. Heerlijk licht vanwege de verdieping. er was genoeg huisraad aanwezig. fijn om een tv met Netflix en Amazon Prime te kunnen gebruiken. We verbleven hiervoor een week in apt 12. de overgang naar dit apt verliep heel soepel. Het team gooide de schoonmaakplanning om waardoor we sochtends direct vanaf apt. 12 naar 121 konden oversteken. Dit apt ligt aan de zijkant van het resort. Dat zorgt er voor dat je minder aan de duinkant zit en dus ook minder natuur hoort. Maar nog steeds rust en stilte snachts. heerlijk! De aankleding in dit apt was erg mager. in vergelijking met andere apt waarin we verbleven waren hier geen fleecekleedjes bij de bank, wat aankleding en extra's. de bank was aan vervanging toe, dat hebben we gemeld en daar gingen ze werk van maken. Wat erg fijn is, is dat we tijdens ons verblijf altijd met vragen terecht konden bij het team. bedlinnen kan gehuurd worden, dus geen gesleep! En evt. een kleine was draaien is ook mogelijk, wat erg fijn is. Wij hebben echt weer genoten!

Door: Geert en Nick