Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 8 pers - nr: 15

Appartement Nr. 15 is een luxe 8-persoonsappartement, ideaal voor als je met een groter gezelschap comfortabel vakantie wil vieren op Schiermonnikoog. Met 105 m2 aan oppervlakte is Appartement Nr. 15 het ruimste appartement in het complex. De keuken is luxe ingericht en is voorzien van alle gemakken zoals een combimagnetron en een vaatwasser. Er zijn twee badkamers aanwezig, waarvan één met een bad. Er zijn ook twee toiletten aanwezig, waarvan één separaat. Appartement Nr. 15 beschikt over vier slaapkamers. Twee slaapkamers beschikken over twee uitstekende éénpersoonsbedden. De andere twee slaapkamers zijn voorzien van comfortabele stapelbedden. Een babybedje bijplaatsen is mogelijk. In de woonkamer kun je heerlijk onderuitzakken bij de gezellige sfeerhaard, maar ook buiten kun je ontspannen. Je hebt namelijk twee terrassen tot je beschikking met tuinmeubilair en vier comfortabele ligbedden. Voor een ruim en luxe verblijf op Schiermonnikoog, is appartement Nr. 15 een echte aanrader.

Informatie op een rijtje

  • Geschikt voor 8 personen
  • Oppervlakte van 105 m2
  • Keuken met combimagnetron en vaatwasser
  • 2 Slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden, 2 slaapkamers met een stapelbed
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • 2 badkamers, waarvan 1 met bad
  • 2 toiletten, waarvan 1 separaat
  • Woonkamer met sfeerhaard
  • 2 terrassen met tuinmeubilair en 4 ligbedden

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 8 pers - nr: 15

Ligging van Luxe Appartement - 8 pers - nr: 15

De faciliteiten van Luxe Appartement - 8 pers - nr: 15

Aantal slaapkamers

3 Slaapkamers of meer

Algemeen

Begane grond
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Wel stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 8 pers - nr: 15

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 8 pers - nr: 15 ? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

13-01-2023

5 - Sterren

Wij gaan al meerdere jaren naar deze accommodatie en dit keer was er eindelijk geïnvesteerd enkele nieuwe meubels en een wat grotere TV. Wat betreft aankomst was het appartement redelijk schoon. Geen klagen hierover. Wat bijzonder was, is dat wij, zonder hierover geïnformeerd te zijn, niet konden beschikken over de gashaard. De eigenaar zou de afstandsbediening hebben meegenomen om kosten uit te sparen. Een bijzondere gedachten, want het appartement is een van de kostbaarste van het complex. Ik had liever gehad dat wij zelf de keuze hierin konden maken. Na reclamatie bij receptie en bij de verhuurden organisatie (zijn niet dezelfde) hebben wij tot op heden (ruim 2 weken later) nog steeds niets vernomen, ondanks toezegging dat het opgelost zou worden en dat wij terug gebeld zouden worden. Allemaal erg jammer. Wij ervaren dit als zeer beroerde communicatie. Verder hebben wij (wat betreft vakantie) geen klagen. Het glaswerk zou wel iets uitgebreid kunnen worden en een waterkaraf zou ook niet misstaan. Verder is het een top appartement.

Door: Ruben Pot

Datum:

06-06-2022

5 - Sterren

Heel goed verblijf gehad, een fijn mooi appartement met twee terrassen en goed doordacht, gezellig ingericht. Het was van alle gemakken voorzien. Met volwassen kinderen mee, waren de twee badkamers erg fijn. Als een stapelbed vervangen kan worden door een twijfelaar of twee eenpersoonsbedden dan is het perfect!

Door: Gruners

Datum:

29-03-2022

4 - Sterren

Wij waren voor de 4e keer in dit appartement met hetzelfde gezelschap, (groot)ouders, kinderen en twee kleinkinderen. Het appartement is uitstekend geschikt voor onze familie, met 4 slaapkamers en twee badkamers. Echter er is nu wel wat onderhoud nodig, o.a. verlichting badkamer stuk en TV niet meer te bedienen. Tot overmaat van ramp waren ook het zwembad en de sauna’s gesloten. Een enorme teleurstelling voor onze kleinkinderen.. Een onaangename verrassing, temeer daar het inclusief de prijs is. Kortom, prima appartement, heerlijke omgeving, maar even wat reparaties verrichten. De ontvangst is altijd weer heel hartelijk, geen kwaad woord over het personeel!

Door: Familie Kloppenborg-Plooij

Datum:

17-01-2022

5 - Sterren

Wij zijn op 8 januari 2022 getrouwd op Schiermonnikoog en verbleven met onze directe familie in 4 verschillende appartementen. Wat is er fijn meegedacht door appartementen eerder schoon te maken en op te leveren, maar ook door bloemen en cadeaus voor ons in ontvangst te nemen. En wat waren de appartementen fijn. Ruim opgezet, goede bedden, prima plek en uitvalsbasis naar strand en dorp. Wij hebben genoten en komen zeker terug!

Door: Familie van Dam

Datum:

12-07-2021

5 - Sterren

Fantastisch, zeer compleet en schoon appartement met 4 slaapkamers! Het enorme terras is ook geweldig, met tafels, stoelen en ligbedden. De ligging is perfect, aan het strand ben je zo en het dorp is ook dichtbij. We waren er voor een personeelsuitje wadlopen en wat hebben we overal van genoten. Met het schitterende weer erbij was het helemaal top! Wat een bofkonten waren wij!

Door: Berg Makelaardij

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 8 pers - nr: 15

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 15 is een luxe 8-persoonsappartement, ideaal voor als je met een groter gezelschap comfortabel vakantie wil vieren op Schiermonnikoog. Met 105 m2 aan oppervlakte is Appartement Nr. 15 het ruimste appartement in het complex. De keuken is luxe ingericht en is voorzien van alle gemak..

personen 8 slaapkamers 4 slaapplekken 8
Toon dit Appartement