Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 5 pers - nr: 9

Appartement nr. 9 is een modern, luxe en ruim hoekappartement voor maximaal 5 personen, gelegen op de begane grond. Met een oppervlakte van 58,5 m² is het appartement van alle gemakken voorzien. De luxe keuken is uitgerust met onder andere een combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, Senseo-apparaat, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. De woonruimte beschikt over een comfortabele zithoek met een grote flatscreen Smart TV en een extra TV in de grote slaapkamer, waarop Nederlandse en Duitse te ontvangen zijn. Een haardroger is aanwezig.

 

De eerste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en de tweede heeft een comfortabel tweepersoonsstapelbed met onderschuifbed voor een derde persoon. In de woonkamer staat een comfortabele tweepersoonsslaapbank. Een babybedje kan indien gewenst worden bij geplaatst.

 

Wat appartement nr. 9 uniek maakt, is het hoekterras op de zuid- en westzijde, waar je heerlijk kunt zitten en ontspannen. Het terras is voorzien van een tuinmeubilair, parasol en loungestoelen. Appartement nr. 9 is ideaal voor gezelschappen tot 5 personen die comfortabel willen verblijven. Het appartement is rook- en huisdiervrij. 

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 5 pers - nr: 9

Ligging van Luxe Appartement - 5 pers - nr: 9

De faciliteiten van Luxe Appartement - 5 pers - nr: 9

Aantal slaapkamers

2 Slaapkamers + 1 slaapbank

Algemeen

Begane grond
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Wel stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 5 pers - nr: 9

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 5 pers - nr: 9? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

05-11-2021

5 - Sterren

Fijn appartement, van alle gemakken voorzien. Snel op het strand of in het dorp, de perfecte uitvalsbasis om het hele eiland te bekijken. Een aanrader!

Door: Familie W

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 122

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 122 is een modern, luxe en knus appartement voor 2 tot 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 41 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Met een luxe badkamer, keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser, woonkamer met een prettige zithoek en flatscre..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 2 pers - nr: 134

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement nr. 134 is een ruime, moderne en luxe suite voor 2 personen, gelegen op de eerste verdieping aan de noordzijde van het complex. Met een oppervlakte van 33,5 m² biedt deze suite een comfortabele en stijlvolle verblijfplaats voor een koppel of twee personen die willen genieten van ..

personen 2 slaapkamers 1 slaapplekken 2
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 5 pers - nr: 9

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement nr. 9 is een modern, luxe en ruim hoekappartement voor maximaal 5 personen, gelegen op de begane grond. Met een oppervlakte van 58,5 m² is het appartement van alle gemakken voorzien. De luxe keuken is uitgerust met onder andere een combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesva..

personen 5 slaapkamers 2 slaapplekken 5
Toon dit Appartement