Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

Appartement nr. 130 is een modern en luxe appartement voor 2 tot 4 personen, gelegen op de eerste verdieping aan de westelijke kant van het complex. Met een oppervlakte van 42 m² en een zeer ruim dakterras dat over de volledige oppervlakte van het appartement loopt, biedt dit appartement een comfortabel en ontspannen verblijf op Schiermonnikoog. Het dakterras is voorzien van een dakluik en biedt een prachtig uitzicht op de vuurtoren, met zowel zon als schaduw gedurende de hele dag.

 

De keuken is volledig uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, waterkoker en Nespresso-apparaat. De woonkamer beschikt over een comfortabele zithoek met een flatscreen TV waarop zowel Nederlandse als Duitse zenders te ontvangen zijn, en tevens radiozenders via de TV.

 

Het appartement heeft één slaapkamer met twee uitstekende eenpersoons boxspringbedden en een ruime kast. In de woonkamer is een comfortabele tweepersoonsslaapbank aanwezig, waardoor het appartement geschikt is voor maximaal vier personen. Er is tevens de mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen.

 

Wat appartement nr. 130 uniek maakt, is het grote dakterras dat uitzicht biedt over de duinen en richting de rode vuurtoren. Het terras is voorzien van ligbedden en een picknickset, ideaal om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

 

Appartement nr. 130 is rookvrij en huisdiervrij, en biedt een ideale plek voor een comfortabele vakantie op Schiermonnikoog. 

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

Ligging van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

Aantal slaapkamers

1 slaapkamer + 1 slaapbank

Algemeen

Eerste verdieping
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

24-06-2023

3 - Sterren

Er zitten wat voordelen en nadelen aan dit appartement. Wij zijn 2 oudere personen. Voordeel op het dakterras heb je de hele dag zon. Nadeel de trap is erg stijl en er is geen parasol of andere zonwering. Slaapkamer is prima behalve de schilderijen aan de muur. De lichten in de badkamer en WC gaan automatisch, dat is 's nachts wat hinderlijk omdat het een tijdje duurt voordat ze weer uit zijn. Woonkamer/keuken is wat hokkerig. Het zwembad ziet er wat groezelig uit, De trap is een uitdaging en het is er glad maar vanwege het mooie weer kon ik er heerlijk alleen in zwemmen. We zijn er een week geweest in juni en in en om het gebouw is het heerlijk rustig.

Door: Wegman-Bekkers

Datum:

20-03-2023

4 - Sterren

Met plezier hebben we 14 dagen doorgebracht in dit comfortabele en schone appartement. Ook het gebouw, de ruime opzet, mooie entree, ligging halverwege dorp en strand vonden we prettig. Vriendelijk personeel ook. Van het zwembad en sauna hebben we geen gebruik gemaakt, ook niet van het dakterras van het appartement, dat we overigens moeizaam toegankelijk vonden door een luik dat slechts met flinke kracht in beweging is te krijgen. We misten in het appartement een paar goede leeslampen en omdat we geregeld zelf kookten, een goede op inductie afgestemde koekenpan en wok. De beide aanwezige exemplaren hadden kromgetrokken bodems, de koekenpan was duidelijk versleten. We hadden afgaande op foto's van het appartement alvast koffiepads meegenomen voor een Senseo terwijl bij aankomst bleek dat er een Nespresso-apparaat stond. Dit alles mocht de pret niet drukken. Wij komen vast weer terug op Schierduin.

Door: Bert Oostindie

Datum:

22-08-2022

5 - Sterren

Mooi, schoon en ruim kamer. Leuk dakterras maar de luik was enorm zwaar. Het zwembad zou iets meer verzorgd kunnen zijn. Elke keer was ik bang dat er iets van het plafond zou vallen. Wasmachine in het complex is prima, er zijn er 2...1 voor de complex en 1 voor de gasten helaas waren ze allebei heel vaak door het complex zelf gebruikt en het was dus moeilijk om te wassen....

Door: Karolina

Datum:

13-08-2022

4 - Sterren

Heerlijk appartement voor 2 personen met ruime slaapkamer, volledige keuken en fantastisch dakterras. Nadeel is dat de toegang naar dakterras met zwaar luik is. Als het open is geeft het veel licht in het appartement. Zoals ook bij andere appartementen loopt het water in de douche weg. De service is prima, alles is zeer schoon en iedereen is vriendelijk.

Door: Els

Datum:

13-09-2021

5 - Sterren

Fijn dat de keuken zo schoon was,. Hoop dat we de extra handdoeken betaald hebben.

Door: Barbara Visser

Datum:

30-04-2021

5 - Sterren

Heerlijk weekend gehad in super appartement. Netjes en schoon. Het dakterras is echt een grote meerwaarde.

Door: Ilonka Kamerman

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 3

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 3 is een modern en luxe 2 tot 4-persoons appartement voor een comfortabel verblijf op Schiermonnikoog. De oppervlakte van het appartement is 41,5 m2 en is voorzien van alle gemakken. Appartement Nr. 3 beschikt over een complete halfopen keuken met onder andere een oven en vaatwass..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 6 pers - nr: 128

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement nr. 128 is een modern, luxe en ruim appartement voor maximaal 6 personen, gelegen op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht op de duinen en beide torens van Schiermonnikoog. Met een royale oppervlakte van 76,5 m² biedt dit appartement alle comfort en ruimte die je nodig h..

personen 6 slaapkamers 3 slaapplekken 6
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement nr. 130 is een modern en luxe appartement voor 2 tot 4 personen, gelegen op de eerste verdieping aan de westelijke kant van het complex. Met een oppervlakte van 42 m² en een zeer ruim dakterras dat over de volledige oppervlakte van het appartement loopt, biedt dit appartement een..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement