Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2 pers - nr: 17

Appartement Nr. 17 is een modern, luxe en trendy studio voor 2 personen. De studio heeft een oppervlakte van 21,5 m2 en is voorzien van een eigen badkamer, keuken en een zithoek. Ook beschikt dit appartement over twee uitstekende éénpersoons boxspringbedden. De kamer is ook voorzien van een Smart TV. Een babybedje bijplaatsen is niet mogelijk. De studio beschikt ook over een zonnig buitenterras, waar je heerlijk kunt zitten bij lekker weer. Deze studio is per nacht te boeken.

Informatie op een rijtje

  • Voor 2 personen
  • Oppervlakte van 21,5 m2
  • Eigen keuken en badkamer
  • Zithoek aanwezig
  • Babybedje bijplaatsen is niet mogelijk
  • Smart TV
  • Per nacht te boeken
  • 2 Eenpersoons boxspringbedden

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2 pers - nr: 17

Ligging van Luxe Appartement - 2 pers - nr: 17

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2 pers - nr: 17

Aantal slaapkamers

1 Slaapkamer

Algemeen

Begane grond

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2 pers - nr: 17

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2 pers - nr: 17 ? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

02-10-2022

5 - Sterren

Leuk appartementen complex en rustige locatie. Helaas was het linnengoed niet naar wens. Een set was niet schoon een een set was gescheurd. Verder moesten we het bed zelf opmaken en eraf halen bij vertrek. Dit terwijl je hoge kosten betaald voor eind schoonmaak en het linnenpakket. Verder was het zwembad tijdelijke gesloten waar we geen gebruik van konden maken. Sauna binnen warmde niet goed op en daardoor ook niet gebruikt. Receptie is gesloten. Heel af en toe zit er iemand. Prima weekend gehad maar jammer van de aantal min punten.

Door: Patrick Vos

Datum:

10-09-2022

5 - Sterren

Fijn verblijf gehad in dit compacte maar ook complete appartement. De inrichting voldeed volledig aan onze wensen. Kleine eethoek met tafel en twee stoelen en ook nog twee "easy chairs". De overheersende kleuren wit maken dat de ruimte ruimer aanvoelt en een frisse uitstraling geeft. Mooi is dat er subtiel op details is gelet. Gastenboek, boek over Hotel van der Werf met het verhaal van Sake Buitenterras is praktisch. Toen de zon in de namiddag schuilging achter het gebouw pakten we ons terrasmeubilair rustig op en gingen verhuizen naar een ander plekje... Zwembad was ook, wel stirens was het plafond. Dissonant echt in zo' n mooi complex. Wij komen graag nog eens terug. De souvenir was een leuke vondst en huist nu op een moi plekje bij ons in de tuin...

Door: Harry Holt en Pia ter Veer

Datum:

05-09-2022

5 - Sterren

Super verblijf gehad! Het appartement was schoon en alles wat we nodig hadden was aanwezig (geen vaatwasser of magnetron, maar dit hebben wij persoonlijk niet gemist). De bedden lagen lekker en ook de douche was fijn. Het was top dat er ook mogelijkheid was om buiten te zitten. Vanaf dit plekje leuk uitzicht over de voorkant/entree van het complex. Daarbij ook nog de service top. Bij vragen of verzoekjes denken ze enorm mee en zijn hulpverlenend. Voor ons dus een goede ervaring en wij zouden zeker weer boeken.

Door: Ryanne

Datum:

15-08-2022

3 - Sterren

Prima verbljf gehad, vooral veel buiten geweest natuurlijk, maar in het appartement genoten van heerlijke douche en fijne bedden. Goede ontvangst ook in afwezigheid van receptionist en lekker veel handdoeken aanwezig. Ligging heel centraal Appartement is wel wat klein en gehorig, vlak naast de fietsenstalling hoor je iedereen vertrekken en thuiskomen en het terrasje wat weinig privacy. De koffiemachine was helaas een Senseo.

Door: Nina

Datum:

06-06-2022

3 - Sterren

sfeervol ingericht maar klein appartement. Wij vonden het echter geen luxe appartement , geen vaatwasser, geen magnetron, geen lekkere bank, deze hebben wij echt gemist, er waren 2 stoeltjes die niet heel lekker zaten.

Door: Inge

Datum:

15-10-2020

5 - Sterren

Heerlijke huwelijksreis in eigen land gehad. Een zeer fijn eiland om te 'ontstressen'. Studio was klein maar erg fijn en alles zit er in. Heerlijke douche, goed bed en knus. Daarbij ben je uiteindelijk toch vooral buiten van het eiland aan het genieten!

Door: Timo en Lisanne

Datum:

13-10-2020

5 - Sterren

We hebben erg genoten van ons eerste bezoek op Schier. Prachtig appartement, goede ligging, smaakvol ingericht, een heerlijk bed, aan niets ontbrekend.

Door: Greetje en Dave

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2 pers - nr: 17

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 17 is een modern, luxe en trendy studio voor 2 personen. De studio heeft een oppervlakte van 21,5 m2 en is voorzien van een eigen badkamer, keuken en een zithoek. Ook beschikt dit appartement over twee uitstekende éénpersoons boxspringbedden. De kamer is ook voorzien..

personen 2 slaapkamers 1 slaapplekken 2
Toon dit Appartement