Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 6

Appartement nr. 6 is een modern en luxe appartement voor 2 tot 4 personen, met een oppervlakte van 41,5 m². Dit appartement bevindt zich op de begane grond aan de zuidelijke kant en biedt een comfortabele en stijlvolle accommodatie op Schiermonnikoog.

 

De complete halfopen keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, waterkoker en koffiezetapparaten (Senseo, Krups Dolce Gusto en filterkoffie). De woonruimte beschikt over een comfortabele zithoek met een grote flatscreen Smart TV, waarop zowel Nederlandse als Duitse zenders te ontvangen zijn en er is ook een extra TV aanwezig in de slaapkamer.

 

De slaapkamer is uitgerust met twee uitstekende eenpersoons boxspringbedden. In de woonkamer staat een comfortabele tweepersoonsslaapbank. Er is de mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen.

 

Appartement nr. 6 beschikt verder over een terras met tuinmeubilair, loungestoelen, en een parasol, waar je heerlijk kunt ontspannen. Het appartement is rookvrij en huisdiervrij, en biedt een ideale plek voor kleinere gezelschappen die in luxe willen verblijven.

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 6

Ligging van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 6

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 6

Aantal slaapkamers

1 slaapkamer + 1 slaapbank

Algemeen

Begane grond

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 6

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 6? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

07-07-2023

5 - Sterren

Mooi appartement, alles aanwezig. Het was prima. Jammer dat het buiten zo rommelig is. Rond het hele gebouw veel achterstallig onderhoud. Verder ging het brandalarm tot twee keer toe af. Beide keren loos alarm. Kom ik vaak tegen in de reviews.

Door: Houwer

Datum:

04-02-2022

5 - Sterren

Heerlijk volledig ingericht appartement. Van alle gemakken voorzien. Vloerverwarming, fijne douche en extra tv in de slaapkamer. We verbleven in de maand januari. Ook voor de wintermaanden een heerlijke plek.

Door: Annet

Datum:

26-11-2021

5 - Sterren

Heerlijk verblijf met 2 personen gehad in appartement 6. Prima locatie, fijne en snelle ontvangst bij de receptie. Het appartement was schoon en van alle gemakken voorzien. Heerlijke grote douche, fijn dat de keuken beschikte over een oven en vaatwasser. Prima bedden, kussens iets minder. Al met al genoten!!

Door: Diederik

Datum:

11-10-2021

4 - Sterren

De faciliteiten zijn ok, je kunt er met zijn tweeën ruimschoots uit de voeten. Voor vier personen leek het ons veel te klein. Het is fijn dat je met mooi weer (en dat hadden we soms) buiten kunt zitten. Kortom, zeker een aanrader

Door: Hans Bronkhorst

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 6

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement nr. 6 is een modern en luxe appartement voor 2 tot 4 personen, met een oppervlakte van 41,5 m². Dit appartement bevindt zich op de begane grond aan de zuidelijke kant en biedt een comfortabele en stijlvolle accommodatie op Schiermonnikoog.

 

De complete halfope..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement