Wohnungen Schiermonnikoog

Schöne Luxuswohnungen auf Schiermonnikoog in der Nähe des Strandes - Resort Schierduin.

Schnuppern Sie frische Luft und entspannen Sie sich auf der schönsten Wattenmeerinsel Schiermonnikoog! Erleben Sie es!

Willkommen auf der Seite mit den Bewertungen.

Datum:

07-06-2024

5 - Sterne

Hi, wir waren bereits das zweite mal an Pfingsten eine Woche in dieser Wohnung. Sie ist sehr schön, gepflegt und sauber. Ist mit zwei separaten Zimmern super für 4 Personen. Mit der schönen Terrasse hinter den Dünen perfekt auch zum raus sitzen und spielen für die Kinder. Ebenfalls ist die ganze Anlage sehr gepflegt und ruhig gelegen und zu Fuß ist man super schnell im Dorf oder am Strand. Das kleine Schwimmbad, Wärmekabinen und die Saunen sind ebenfalls perfekt und sehr sauber. Das einzigste was ich dieses Jahr bemängelt habe, waren zwei rostige Wäscheständer auf der Terrasse - vielleicht gibt es da eine bessere Möglichkeit einen in der Wohnung oder im Staubsaugerschrank im Flur zu deponieren - da man gerne Handtücher aufhängen möchte - allerdings wenn sie dem Regen ausgesetzt sind - rostet sie draußen und so möchte man natürlich keine Handtücher drauf hängen. Für uns passt das ganze Ambiente einer schönen, ruhigen Anlage. Vielen Dank und wir kommen wieder. Liebe Grüße Heidi K aus Baden-Württemberg

Door: Heidi

Datum:

22-04-2024

5 - Sterne

Mooi appartement met een zonnig terras. Het servicepersoneel is erg aardig en behulpzaam. We hebben een hele leuke week gehad en komen graag nog eens terug.

Door: Dorte

Datum:

09-04-2024

5 - Sterne

Wir waren über Ostern ein paar Tage auf dieser traumhaft schönen Insel. Das Appartement hat uns leider nicht zugesagt. Es war einfach nicht gut gereinigt, staubig und verwohnt. Die Luke zur Dachterrasse eine Zumutung, auch der Pool und die Sauna luden nicht zum Verweilen ein. Dennoch hatten wir ein schönes Wochenende und kommen wieder, dann aber in ein anderes Haus.

Door: Sandra

Datum:

10-03-2024

5 - Sterne

Ich war zum ersten Mal auf Schiermonnikoog und bin alleine angereist. Das Appartment hat mir gut gefallen, da ich ein großes Fenster und einen schönen Ausblick hatte. Alles war sehr sauber und gemütlich eingerichtet. Die Anlage liegt perfekt zwischen Strand und Dorf. Die Bushaltestelle ist in unmittelbarer Nähe und ist für die An- und Abreise sehr praktisch. Ich habe mich in der Wohnung sehr wohl gefühlt und würde sie für mich alleine jederzeit wieder buchen. Wenn zwei Personen dort mit zwei großen Koffern anreisen, ist der Platz etwas eng. Die Fasssaunen, die draußen stehen, muss man selbst beheizen. Das konnte ich nicht und musste deshalb auf die Infrarot-Sauna ausweichen. Will man die Sauna benutzen, sollte man auf jeden Fall Badebekleidung mitbringen, denn dies ist Vorschrift und die Sauna ist nicht vom Schwimmbad abgetrennt. Begeistert hat mich das problemlose Ein- und auschecken in der Anlage. Mein vorbestelltes Fahrrad war schon vor Ort und ich konnte kurze Zeit später direkt losradeln. Am Sonntag wurde mein Rad von dem Verleih auch wieder abgeholt. Diesen Service sollte man auf jeden Fall nutzen, das war sehr praktisch. Als Naturliebhaberin war ich total begeistert von dieser Insel und habe eine sehr tolle, erholsame Woche erlebt. Ich würde gerne wiederkommen.

Door: Marianne

Datum:

09-01-2024

5 - Sterne

Heel gezellig en persoonlijk gemaakt appartement! Nummer 120 is huiselijk en mooi ingericht met leuke spullen en mooie kunst aan de muur. Alles is aanwezig, boeken, spelletjes, goed uitgeruste keuken, fijne, warme badkamer en bovendien... heerlijke bedden! Wij komen zeker terug (hartje)

Door: Bertine de Groot

Datum:

06-08-2023

5 - Sterne

We hebben een heerlijke week in dit app gehad met onze twee jonge kinderen. Ideaal dat de slaapkamer van de kinderen naast het grote dakterras ligt zodat je ze goed kan horen ondanks dat je lekker buiten zit. De matrassen waren goed en hebben heerlijk rustig kunnen slapen. Het app. is van alle gemakken voorzien, zelfs d koffie lag voor ons klaar. Heerlijk dat er een zwembad in het gebouw is en de lokatie zo dicht bij het strand is ideaal.

Door: Kristel en willem

Datum:

20-06-2023

5 - Sterne

Heerlijke week in dit appartement gehad. Het is ruim en compleet ingericht en rustig gelegen op een hoek van de bovenste verdieping. Fijne bedden met goede matrassen. Op het grote dakterras kun je bij mooi weer de hele dag door wel een plekje in de zon vinden. Resort Schierduin is gelegen halverwege het dorp en het strand. Ideaal!

Door: Nicole

Datum:

20-05-2023

5 - Sterne

Wat hebben wij ontzettend genoten van dit appartement! Heel gezellig,netjes en schoon! Alles was top naar wens. Wij komen zeker nog eens terug!

Door: Denise Leeuwis

Datum:

24-04-2023

5 - Sterne

Het was een zeer comfortabel apt! Wat je wel moet weten als gast is DIY (bed opmaken en afhalen) En we misten is een lange spiegel

Door: Yvonne Ong

Datum:

22-04-2023

5 - Sterne

Zeer goed bevallen! De inrichting is compleet met maar liefst onder andere een koffiezetapparaat, een nespressomachine en een senseo-apparaat. Veel spelletjes, en boeken. De bedden zijn zeer goed. Vriendelijk personeel. Appartement zit op een hoek waardoor je dus een uitzicht hebt naar twee kanten.

Door: Ronald

Datum:

11-04-2023

5 - Sterne

Prima appartement waar het ook goed toeven is op regenachtige dagen. Alle benodigdheden zijn aanwezig en werken naar behoren. Ook fijn dat er een voorraadkastje met kruiden en dergelijke klaarstaat. De sauna is echt een meerwaarde.

Door: JP Blom

Datum:

20-03-2023

4 - Sterne

Met plezier hebben we 14 dagen doorgebracht in dit comfortabele en schone appartement. Ook het gebouw, de ruime opzet, mooie entree, ligging halverwege dorp en strand vonden we prettig. Vriendelijk personeel ook. Van het zwembad en sauna hebben we geen gebruik gemaakt, ook niet van het dakterras van het appartement, dat we overigens moeizaam toegankelijk vonden door een luik dat slechts met flinke kracht in beweging is te krijgen. We misten in het appartement een paar goede leeslampen en omdat we geregeld zelf kookten, een goede op inductie afgestemde koekenpan en wok. De beide aanwezige exemplaren hadden kromgetrokken bodems, de koekenpan was duidelijk versleten. We hadden afgaande op foto's van het appartement alvast koffiepads meegenomen voor een Senseo terwijl bij aankomst bleek dat er een Nespresso-apparaat stond. Dit alles mocht de pret niet drukken. Wij komen vast weer terug op Schierduin.

Door: Bert Oostindie

Datum:

20-03-2023

5 - Sterne

Uitstekend appartement. Wij hebben voorheen altijd in vakantiehuisjes gezeten. Dit is ons goed bevallen en wij komen zeker terug!

Door: Bernardus Ides Peeters

Datum:

20-03-2023

4 - Sterne

We hebben een heerlijke week gehad. Mooi appartement. Alles aanwezig. Veel comfort. Aardige mensen bij de receptie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Door: Wilma

Datum:

17-03-2023

5 - Sterne

Top week gehad! Appartement schoon en ruim, ontvangst vriendelijk, lekker zwembad, niks op aan te merken!

Door: Robby

Datum:

19-02-2023

5 - Sterne

Al meerdere keren genoten van dit heerlijk appartement. Het voelt als thuis door warme en levendige inrichting. Plenty spelletjes en boeken. Prima keuken! Je bent zo in bos, duin, dorp of op het strand. Echt genieten en we komen zeker nog een keer.

Door: Rein

Datum:

07-02-2023

4 - Sterne

Prima toeven in dit appartement. Kleine opmerking mbt de koelkast Die behoorlijk wat lawaai maakte En een klemmende deur naar het terras. Niettemin is het zeker nog een bezoekje waard

Door: Monique en Tjisse

Datum:

30-01-2023

5 - Sterne

Heerlijke appartement met aan 2 kanten ramen. Gemist een extra spiegel. Verder alles prima.

Door: Jeannette Str

Datum:

27-01-2023

4 - Sterne

Is een leuk appartement. De slaapkamers zijn gezellig en de matrassen heel goed. De badkamer is groot en praktisch. Op het terras was er een droogrek voor natte spullen. In de keuken hebben we diepe borden gemist en ook koffielepels. Er waren wel mini-lepeltjes. Schiermonnikoog is prachtig voor vogelliefhebbers, wandelaars en fietsers. Ook in de winter een bezoek waard.

Door: Sommer

Datum:

13-01-2023

5 - Sterne

Wij gaan al meerdere jaren naar deze accommodatie en dit keer was er eindelijk geïnvesteerd enkele nieuwe meubels en een wat grotere TV. Wat betreft aankomst was het appartement redelijk schoon. Geen klagen hierover. Wat bijzonder was, is dat wij, zonder hierover geïnformeerd te zijn, niet konden beschikken over de gashaard. De eigenaar zou de afstandsbediening hebben meegenomen om kosten uit te sparen. Een bijzondere gedachten, want het appartement is een van de kostbaarste van het complex. Ik had liever gehad dat wij zelf de keuze hierin konden maken. Na reclamatie bij receptie en bij de verhuurden organisatie (zijn niet dezelfde) hebben wij tot op heden (ruim 2 weken later) nog steeds niets vernomen, ondanks toezegging dat het opgelost zou worden en dat wij terug gebeld zouden worden. Allemaal erg jammer. Wij ervaren dit als zeer beroerde communicatie. Verder hebben wij (wat betreft vakantie) geen klagen. Het glaswerk zou wel iets uitgebreid kunnen worden en een waterkaraf zou ook niet misstaan. Verder is het een top appartement.

Door: Ruben Pot

Wenn Sie Ihre Erfahrung mit unseren Besuchern teilen möchten, können Sie sie unten eingeben

Sterne:
Name:
Waren in:
Nachricht: