Appartementen Schiermonnikoog

Mooie luxe appartementen op Schiermonnikoog vlakbij het strand - Resort Schierduin.

Uitwaaien en tot rust komen op het mooiste waddeneiland Schiermonnikoog! Beleef het!

Welkom op de reviews pagina.

Datum:

17-09-2021

5 - Sterren

Het was fantastisch. Het was schoon. We komen graag nog eens terug.

Door: Hanneke en Karel

Datum:

17-09-2021

5 - Sterren

Appartement zat op een geweldige plek in het complex: ruim terras met uitzicht op duin. Appartement was van alle gemakken voorzien en heel schoon. Een aanrader,we komen zeker terug. Kleine aanmerking: zou fijn zijn als je ook met een sleutel via het terras binnen zou kunnen komen.

Door: Hans en Annette de Pril

Datum:

13-09-2021

5 - Sterren

Mooi, ruim, en licht appartement. Ideaal voor 4 personen, 6 personen lijkt wat krap. Volledig ingerichte keuken en een kast vol spelletjes en boeken (voor jong en oud). Beetje gehorig is het wel, maar niet storend. Complex heeft goede ligging ten opzichte van het strand en het dorp. Zeker een aanrader!

Door: Esther van Santen

Datum:

06-09-2021

5 - Sterren

Sehr schöne Wohnung, gute Unterkunft. Wir waren bereits zum dritten Mal hier und kommen bestimmt wieder.

Door: Rea

Datum:

05-09-2021

5 - Sterren

Voor de tweede keer bij Resort Schierduin geweest! Het was wederom heerlijk! Vriendelijk personeel en ze waren zo behulpzaam toen we op de laatste boot naar huis zaten en we onze autosleutel in het appartement hadden vergeten…. Top! De vorige keer zaten we in een ander appartement dat iets beter uitgerust was wua bestel, keukengerei en een slaapkamer boven. Dat vonden we een prettiger appartement. Maar hier ook geen klagen!

Door: Sharon de Groot

Datum:

30-08-2021

5 - Sterren

Een centraal gelegen, netjes en schoon appartement en vriendelijke receptiemedewerkers. We lezen terecht positieve reviews en wij zullen Schierduin dan ook zeker vaker bezoeken. Heel, heel netjes en fijn complex. We kiezen dan alleen voor een ander appartement. Willlen de eigenaren dit appartement verbeteren, dan is ons advies de matrassen te vernieuwen, een comfortabele stoel neer te zetten en een wasrek en parasol toe te voegen aan de entourage. Dit appartement is op de begane grond met een fijne buitenplaats. Hou echter wel rekening met enige gehorigheid van bovengelegen appartement met traptredes en stoelen schuiven.

Door: Gezin met twee kinderen

Datum:

23-08-2021

5 - Sterren

Wir (2 Pers.) waren sehr zufrieden mit dem Appartment, insbesondere mit der Ausstattung, und haben daher gleich den nächsten Urlaub im Frühjahr 2022 gebucht.

Door: Volker

Datum:

20-08-2021

5 - Sterren

Wat een top week! Super fijne locatie en een fijn appartement, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Wij zaten met zn 2en in een 4 persoons appartement maar kan me voorstellen dat dat best krap kan zijn als je veel in het appartement bent. Met 2 man echt perfect. Het balkon erbij was super fijn.

Door: Kees van der Plas

Datum:

13-08-2021

5 - Sterren

Drie weken in dit mooie appartement genoten van alles wat Schier te bieden heeft. Dit appartement op de eerste verdieping was de ideale plek om te ontspannen: heerlijke bedden, een compleet uitgeruste keuken, een badkamer met een stortdouche. De absolute bonus is het dakterras met complete privacy, een eettafel met stoelen, een lounchebank, parasol en ook nog een zonnedoek. Tip: op een mooie avond met een fles rosé de zon zien ondergaan. Fantastisch. We verbleven er met twee kinderen (6 en 8) die genoten van hun stapelbed en heel vaak het binnenzwembad bezochten terwijl wij de buitensauna eer aan deden, wat een genot. Het personeel achter de balie is vriendelijk en klantgericht. Hier komen wij terug, dat is zeker.

Door: Fam Hommes

Datum:

13-08-2021

5 - Sterren

Prachtig en luxe appartement. Compliment voor de dame van de receptie. Wzt een supervriendelijke ontvangst. En Schier, daar kwamen we voor, is ook verrassend mooi.

Door: Henk Hoeksema

Datum:

02-08-2021

5 - Sterren

Heerlijke 10 dagen gehad met z’n viertjes op Resort Schierduin. Van alle gemakken en luxe voorzien en enorm genoten van het eiland! Heerlijke faciliteiten binnen Schierduin zoals een wasmachine, droger (altijd handig met jonge kinderen) en daarnaast ook de luxe en grootte van het appartement met sauna. Een echte aanrader voor jonge ouders die ook wat me-time kunnen gebruiken! Komen zeker nog een keer terug.

Door: Mulder

Datum:

30-07-2021

5 - Sterren

Het was een heel mooi ruim appartement op de begane grond .Fijn terras direct aan een looppad. Vlakbij een mogelijkheid om de fietsen te plaatsen. De inrichting was heel smaakvol . Met diversen wand versierselen met producten van de zee en het eiland. heerlijke bedden. Het resort staat aan de Badweg zeer centraal om naar de zee te wandelen of te fietsen. Ook het dorpje is makkelijk te bereiken. Wij hebben een heel ontspannen weekje in dit Resort gehad..

Door: Aad en Toos

Datum:

23-07-2021

5 - Sterren

Es war wunderschön, wie immer

Door: Maria Schwering

Datum:

19-07-2021

4 - Sterren

Mooi appartement met groot dakterras wat ideaal ligt aan de achterkant van het pand. We hebben genoten van de rust, de privacy en de luxe. Maar bij deze prijsklasse toch enkele minpunten: De koekenpan en de wokpan hebben een bolle onderkant, wat op een elektrische kookplaat niet fijn kookt. De koekenpan ‘danst’ op de kookplaat wat een gevaarlijke situatie kan opleveren met heet vet. Jammer, want de keuken was verder perfect geoutillieerd! De slaapbank is leuk om te zien maar slaapt beroerd. Je voelt de metalen randen in het midden in je rug. Dit comfortabele appartement is volgens mij geschikt voor 4 personen.

Door: Tillema

Datum:

16-07-2021

5 - Sterren

Een heerlijk modern appartement. Compleet ingericht. Lekkere bedden, fijne douche. Fijn dat er een tuintje was waar we heerlijk konden zitten. Vanuit het resort hebben we mooie fietstochten kunnen maken. Ook ben je zo in het dorp waar alles te vinden is. Kortom, wij komen zeker nogeens terug op dit resort.

Door: Monique van Hoorn

Datum:

16-07-2021

5 - Sterren

Dit appartement had alles wat we nodig hadden voor een heerlijk verblijf op Schier. De ligging is ideaal tussen het strand en het dorp. Het dakterras is fijn om heerlijk buiten te zitten en we hebben genoten van de voorzieningen van het resort zoals het zwembad en de sauna die nu weer open mochten, maar ook de bolderwagens die mee mogen naar het strand. We komen graag snel weer terug.

Door: Lotte de Koning

Datum:

12-07-2021

5 - Sterren

Fantastisch, zeer compleet en schoon appartement met 4 slaapkamers! Het enorme terras is ook geweldig, met tafels, stoelen en ligbedden. De ligging is perfect, aan het strand ben je zo en het dorp is ook dichtbij. We waren er voor een personeelsuitje wadlopen en wat hebben we overal van genoten. Met het schitterende weer erbij was het helemaal top! Wat een bofkonten waren wij!

Door: Berg Makelaardij

Datum:

11-07-2021

5 - Sterren

We hebben eind juni-begin juli  een prachtige midweek doorgebracht op Schiermonnikoog. Het appartement 123 was superschoon, praktisch en goed uitgerust. De locatie van het resort was top, je was zo op het strand, maar óók zo in het dorp. Onze fietsen kon goed worden gestald en het was heel rustig in en om het appartement. De receptie medewerkers waren behulpzaam. Het eiland zelf is prachtig qua natuurschoon, veel gewandeld en gefietst.  Het is overzichtelijk en in een midweek heb je veel gezien. Mensen zijn gemoedelijk en je kunt oa heerlijk eten bij "De 4 dames" (top!) Op de laatste dag konden we de bagage bij de receptie zetten, deze werd opgehaald door de bagagevervoerder en rond vertrektijd bij de boot neergezet. Waardoor wij nog mooi de tijd hadden nog een rondje te fietsen en het dorp met een laatste afscheidsbezoek aan te doen. We hebben het heel heerlijk  gehad in Resort Schierduin.

Door: Trea Harperink

Datum:

09-07-2021

5 - Sterren

we hebben een heerlijke week gehad in een prachtig appartement in een goed verzorgd resort!

Door: Boschma

Datum:

02-07-2021

5 - Sterren

Prachtig appartement met alles erop en eraan, goed schoon, lekker dicht bij het strand. We hebben genoten en komen zeker terug.

Door: Tjebbe en Hennie

Deel jouw ervaring met onze bezoekers via onderstaand formulier

Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht: