Appartementen Schiermonnikoog

Mooie luxe appartementen op Schiermonnikoog vlakbij het strand - Resort Schierduin.

Uitwaaien en tot rust komen op het mooiste waddeneiland Schiermonnikoog! Beleef het!

Welkom op de reviews pagina.

Datum:

30-01-2023

5 - Sterren

Heerlijke appartement met aan 2 kanten ramen. Gemist een extra spiegel. Verder alles prima.

Door: Jeannette Str

Datum:

27-01-2023

4 - Sterren

Is een leuk appartement. De slaapkamers zijn gezellig en de matrassen heel goed. De badkamer is groot en praktisch. Op het terras was er een droogrek voor natte spullen. In de keuken hebben we diepe borden gemist en ook koffielepels. Er waren wel mini-lepeltjes. Schiermonnikoog is prachtig voor vogelliefhebbers, wandelaars en fietsers. Ook in de winter een bezoek waard.

Door: Sommer

Datum:

13-01-2023

5 - Sterren

Wij gaan al meerdere jaren naar deze accommodatie en dit keer was er eindelijk geïnvesteerd enkele nieuwe meubels en een wat grotere TV. Wat betreft aankomst was het appartement redelijk schoon. Geen klagen hierover. Wat bijzonder was, is dat wij, zonder hierover geïnformeerd te zijn, niet konden beschikken over de gashaard. De eigenaar zou de afstandsbediening hebben meegenomen om kosten uit te sparen. Een bijzondere gedachten, want het appartement is een van de kostbaarste van het complex. Ik had liever gehad dat wij zelf de keuze hierin konden maken. Na reclamatie bij receptie en bij de verhuurden organisatie (zijn niet dezelfde) hebben wij tot op heden (ruim 2 weken later) nog steeds niets vernomen, ondanks toezegging dat het opgelost zou worden en dat wij terug gebeld zouden worden. Allemaal erg jammer. Wij ervaren dit als zeer beroerde communicatie. Verder hebben wij (wat betreft vakantie) geen klagen. Het glaswerk zou wel iets uitgebreid kunnen worden en een waterkaraf zou ook niet misstaan. Verder is het een top appartement.

Door: Ruben Pot

Datum:

02-01-2023

5 - Sterren

Heerlijke midweek vakantie gehad in dit fijne appartement. Van alle gemakken voorzien. Bijzonder lekker bed en grote warme douche. Prima keukentje voor een paar dagen, met oven/magnetron/kookplaat. In een mooi en rustig complex. Op de bekende badweg vlakbij strand en dorp. Tijdens gure dagen lekker opwarmen in het zwembad en de sauna. Kleine tv, geen mogelijkheid tot streamen, maar... dat is ook niet nodig met zoveel moois te wandelen en fietsen op het eiland. Je stapt naar buiten en het maakt niet uit welke kant je opgaat... We komen zeker nog een keer terug!

Door: B en A

Datum:

28-11-2022

5 - Sterren

Een prachtig appartement, ruim en schoon. We hebben genoten van ons verblijf. We waren met 2 volwassenen en een peuter, ook zij kon zich er goed vermaken en had genoeg ruimte om te spelen. Bij de receptie waren de mensen vriendelijk en behulpzaam. Kortom; een plek waar we zeker nog eens terugkomen.

Door: Lieneke Reitsma-Lamain

Datum:

27-11-2022

5 - Sterren

We hebben een heerlijke week gehad, de eerste keer op Schiermonnikoog. Het appartement was ruim, schoon, voorzien van vloerverwarming, goede bedden, lekkere douche, ruime keukeninventaris. De ligging is ideaal zo tussen strand en dorp. We zijn gewoon een beetje verliefd geworden op Schiermonnikoog en de inwoners en komen vast nog eens terug.

Door: Ria

Datum:

20-11-2022

5 - Sterren

Prima appartement. Weekend verbleven. Jammer dat het zwembad dicht was. Linnengoed niet helemaal schoon. Fijn gebouw, dicht bij dorp en strand. Goed startpunt voor wandelingen en fietsen. Bij problemen is de huismeester direct beschikbaar en wordt het -ook in het weekend- direct opgelost. Dit was onze 3e keer in het gebouw. Wij komen terug!

Door: Theo

Datum:

02-11-2022

5 - Sterren

Voor de vijfde keer dit appartement bezocht en ook deze keer weer enthousiast over de accommodatie. Ruim, schoon, een prima keuken met alles aan boord om goed te kunnen koken, een heerlijke privé sauna en een terras waar het goed toeven is en nu ook voorzien is van een parasol. Omdat dit appartement op de begane vloer is kun je het via de terraszijde betreden waardoor je met je boodschappen van supermarkt Brunekreef direct aan de deur kunt komen. Het uitklapbed in de kamer slaapt fantastisch en omdat de kamer zo ruim is hoef je het niet meer in te klappen. Omdat we met twee kinderen waren was het jammer dat gedurende deze herfstvakantie het zwembad wegens een technisch mankement gesloten was. Verder was het een zeer geslaagd verblijf!

Door: Hommes

Datum:

31-10-2022

5 - Sterren

Mooi appartement van alle luxe voorzien én een groot dakterras met prachtig uitzicht. Dichtbij het dorp en dichtbij het strand. Verblijf van 3 dagen. Aanrader!

Door: JAK

Datum:

21-10-2022

5 - Sterren

Wat een heerlijke week hebben wij gehad. Genoten van de natuur en de rust op Schier. Het appartement is mooi, sfeervol, ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Met het grote dakterras als slagroom op de taart. Goed gelegen binnen het complex aan de duinkant. In- en uitchecken liep uitstekend. Zeer vriendelijk geholpen aan de receptie. Vanuit het resort stap sta je na 5 minuten lopen op het strand. Ook het dorp ligt binnen handbereik. Kortom: puur genieten.

Door: Jacqueline

Datum:

16-10-2022

5 - Sterren

Heerlijk, lang weekend gehad in licht, sfeervol en praktisch ingericht appartement 120. Het appartement geeft een ruimtelijk gevoel met leuke, kleine details: we waren met z’n tweeën en hadden alle ruimte dus zeker geschikt voor meer! Extra fijn het gemakkelijk bereikbare dakterras waar je zodra het droog is al buiten kunt zitten: we hebben er gezellig gezeten, gelezen en geluncht in het herfstzonnetje met uitzicht op de Badweg. Zeker voor herhaling vatbaar!

Door: Annemarie

Datum:

10-10-2022

4 - Sterren

Het appartement was schoon. Bedden en douche zijn prima. Mocht je er met 4 personen logeren dan is er weinig zitruimte bij de tv. Wat opviel zijn wat slordigheden. ( gaatjes in de muur van een kastje dat er heeft gehangen) Buiten was er een mooi terras maar er waren slechts 2 stoelen.

Door: Jolanda

Datum:

03-10-2022

4 - Sterren

Die sehr kurzfristige digitale Reservierung und Bezahlung war sehr gut organisiert. Die Fähre hat mit Fahrrädern gut geklappt. Die Wohnung war sehr schön geschnitten, die Schlüsselübergabe lief problemlos. Als Deutsche kommt man in den Niederlanden im Zweifel mit Englisch durch. Bettwäsche und Handtücher lagen vor der Tür. Die Dusche lief nicht gut ab, da musste man mit dem Wischer immer nachhelfen. Die Küche war top ausgestattet. Fernseher war etwas eingeschränkt. Das Schwimmbad hatte leider geschlossen. Die private Rustikale Dachterrasse habe wir gern zum sonnen und spielen genutzt. Wir haben einmal versucht eine Tonnensauna ans laufen zu bekommen. 65 Grad haben wir geschafft. Klasse Insel, Unterkunft zu empfehlen.

Door: Maroula

Datum:

02-10-2022

5 - Sterren

Leuk appartementen complex en rustige locatie. Helaas was het linnengoed niet naar wens. Een set was niet schoon een een set was gescheurd. Verder moesten we het bed zelf opmaken en eraf halen bij vertrek. Dit terwijl je hoge kosten betaald voor eind schoonmaak en het linnenpakket. Verder was het zwembad tijdelijke gesloten waar we geen gebruik van konden maken. Sauna binnen warmde niet goed op en daardoor ook niet gebruikt. Receptie is gesloten. Heel af en toe zit er iemand. Prima weekend gehad maar jammer van de aantal min punten.

Door: Patrick Vos

Datum:

19-09-2022

5 - Sterren

De derde keer Schierduin. Weer een heerlijke week gehad! Maar het weer zat dan ook mee; 22 a 23 graden en een lekker zonnetje. Veel gefietst en gewandeld. Door de Kobbeduinen en langs het strand. 's Ochtends koffie drinken op het terras van Brakzand (écht goede koffie!!) en de hele week lekker lunchen op tal van locaties. En als je dan weer 'thuis' komt, geniet je van je comfortabele appartement. Van alle gemakken voorzien. Mooi schoon ook! Tot volgende keer!!

Door: Maarten en Anne-Marie

Datum:

13-09-2022

5 - Sterren

We verbleven er een midweek en hebben prima genoten! Het appartement was schoon en voorzien van alle comfort. Goede bedden en een lekker terras waar helaas een parasol ontbrak. We hebben geluk gehad met het weer: lekker veel zon met af en toe een wolk! Helaas waaide het stevig zodat fietsen (zonder motortje) soms wat lastig was! Dit was een hernieuwde kennismaking met ¨Schierduin¨ en omdat we regelmatig de eilanden bezoeken zullen we zeker hier nog eens terugkomen! Wij vinden het een aanrader voor rustzoekende mensen die van comfort houden.

Door: Henny en Ans van Nieuwenhoven

Datum:

12-09-2022

5 - Sterren

Die Wohnung war sehr schön geschnitten, die Schlüsselübergabe lief problemlos. Auch die kurzfristige digitale Reservierung und Bezahlung war sehr gut organisiert. Bettwäsche und Handtücher lagen vor. Da wir 11 Tage geblieben sind, wäre es schön gewesen, nach 5 Tagen ein extra Set Handtücher zu erhalten, ohne Aufpreis. Leider war die Wohnung voller Spinnenweben und eine Grundreinigung wurde wohl vor längerer Zeit durchgeführt. Kissen, Platzdeckchen etc. waren nicht sauber und zeigten die Spuren vieler vergangener Gäste, was nicht sehr appetitlich war. Das Preis-Leistungsverhältnis stimmte somit nicht, da man von einem teuren Luxusappartment einen anderen Standard erwartet. Das war sehr schade, da das Resort ansprechend und gut gelegen ist. Wir hatten dennoch einen sehr schönen und erholsamen Urlaub und fühlten uns auch in der Wohnung recht wohl.

Door: Drumm-Wilbois

Datum:

10-09-2022

5 - Sterren

Fijn verblijf gehad in dit compacte maar ook complete appartement. De inrichting voldeed volledig aan onze wensen. Kleine eethoek met tafel en twee stoelen en ook nog twee "easy chairs". De overheersende kleuren wit maken dat de ruimte ruimer aanvoelt en een frisse uitstraling geeft. Mooi is dat er subtiel op details is gelet. Gastenboek, boek over Hotel van der Werf met het verhaal van Sake Buitenterras is praktisch. Toen de zon in de namiddag schuilging achter het gebouw pakten we ons terrasmeubilair rustig op en gingen verhuizen naar een ander plekje... Zwembad was ook, wel stirens was het plafond. Dissonant echt in zo' n mooi complex. Wij komen graag nog eens terug. De souvenir was een leuke vondst en huist nu op een moi plekje bij ons in de tuin...

Door: Harry Holt en Pia ter Veer

Datum:

05-09-2022

5 - Sterren

Super verblijf gehad! Het appartement was schoon en alles wat we nodig hadden was aanwezig (geen vaatwasser of magnetron, maar dit hebben wij persoonlijk niet gemist). De bedden lagen lekker en ook de douche was fijn. Het was top dat er ook mogelijkheid was om buiten te zitten. Vanaf dit plekje leuk uitzicht over de voorkant/entree van het complex. Daarbij ook nog de service top. Bij vragen of verzoekjes denken ze enorm mee en zijn hulpverlenend. Voor ons dus een goede ervaring en wij zouden zeker weer boeken.

Door: Ryanne

Datum:

02-09-2022

4 - Sterren

Wij hebben het weer heerlijk gehad. Schoon en ruim appartement met een groot terras. Het zwembad en de sauna is altijd fijn en dicht bij het strand. Ook hele vriendelijke mensen. Nog een tip: Een grote spiegel in de slaapkamer of op de muur achter de voordeur. Nu is er alleen een spiegel in de badkamer. Verder erg tevreden, wij komen zeker terug!

Door: Marijke

Deel jouw ervaring met onze bezoekers via onderstaand formulier

Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht: