Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2 pers - nr: 133

Appartement Nr. 133 is een moderne en luxe suite voor 2 personen. De suite heeft een oppervlakte van 30,5 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Appartement 133 is voorzien van een eigen luxe badkamer, zeer complete keuken met onder andere een combimagnetron oven, een inductie kookplaat, een vaatwasser. Er is een separate slaapkamer met twee uitstekende éénpersoonsbedden. (Een babybedje bijplaatsen is niet mogelijk) In het woonkamer gedeelte is behalve twee club fauteuils een comfortabele chaise longue aanwezig en een flatscreen TV. De suite beschikt ook over een prettig frans balkon met een grote schuifpui en fantastisch uitzicht op het voorterrein van het resort. Appartement Nr. 133 is een ideaal verblijf voor 2 personen. Er worden geen huisdieren toegelaten.

Informatie op een rijtje

  • Voor 2 personen
  • Oppervlakte van 30,5 m2
  • Keuken met oa combimagnetron, vaatwasser en inductiekookplaat.
  • Eigen luxe badkamer
  • Aparte slaapkamer (Babybedje bijplaatsen is niet mogelijk)
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Fantastisch uitzicht op het voorterrein van het resort.
  • Geen huisdieren

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2 pers - nr: 133

Ligging van Luxe Appartement - 2 pers - nr: 133

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2 pers - nr: 133

Aantal slaapkamers

1 Slaapkamer

Algemeen

Eerste verdieping

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2 pers - nr: 133

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2 pers - nr: 133? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

04-07-2022

4 - Sterren

Een klein, maar fijn appartement! Groot genoeg voor 2 personen en van alle gemakken voorzien. Heerlijk rustige ligging en vlakbij het strand en het dorp. We komen graag nog een keer!

Door: Oene en Jenny

Datum:

04-07-2022

5 - Sterren

Het resort was erg prettig en meedenken. We hebben meerdere appartementen kunnen reserveren voor het verblijf van onze bruiloft gasten. Zelf hebben we alleen onze huwelijksnacht doorgebracht in Schierduin. Het 's nachts nog opmaken van het bed was minder prettig. Wellicht een tip voor komende bruidsparen.

Door: van de Weg

Datum:

22-04-2022

4 - Sterren

Vriendelijke ontvangst, Mooi, maar een klein en knus appartementje. Schoon, alles bij de hand, prima te doen, voor een midweek. Voor langer verblijf wat aan de krappe kant. Hadden het wat koud in de eerste nacht, kregen vervolgens netjes 2 dekbedden aan geleverd! Bedden prima, lekker geslapen. Zeer rustige locatie,! Fiets onder een afdakje. Maar vooral goed schoon, binnen en buiten het appartement! Verder genoten van het eiland! veel succes, wij komen zeker nog een keer,

Door: Schoemaker

Datum:

07-02-2022

5 - Sterren

Fijn appartement voor een lang weekend!

Door: jant

Datum:

18-10-2021

4 - Sterren

Prima appartement voor 2 personen. Zeer compleet en netjes. Complex ligt centraal op het eiland, goede uitvalsbasis voor zowel fietstocht als wandeling. Kortom: een plek om naar terug te keren...!!!

Door: Aart

Datum:

06-10-2021

5 - Sterren

Fijn appartement voor in het najaar. Klein maar leuk appartement. Resort Schierduin vind ik super. Dichtbij het strand en dorp. En Schiermonnikoog is natuurlijk prachtig. Tot snel!

Door: Lies

Datum:

23-09-2021

4 - Sterren

Klein maar prettig appartement vlakbij het strand en het dorp. Complete keuken en mooie badkamer. Het was wel erg warm in het appartement. Leek wel of de vloerverwarming aan was. Klein raam in slaapkamer waardoor je niet zo goed kan luchten.

Door: Frederiek

Datum:

01-05-2021

5 - Sterren

Fijn en comfortabel appartement. Ook is Schiermonnikoog een heerlijk eiland voor de rustzoekende. We komen zeker nog een keer terug bij Schierduin.

Door: Jan en Ine

Datum:

26-04-2021

5 - Sterren

Mooi en comfortabel appartement. Dicht bij strand en dorp. Vriendelijke mensen, zeker een aanrader!!

Door: J van Heusden

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2 pers - nr: 133

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 133 is een moderne en luxe suite voor 2 personen. De suite heeft een oppervlakte van 30,5 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Appartement 133 is voorzien van een eigen luxe badkamer, zeer complete keuken met onder andere een combimagnetron oven, een inductie kookplaat, een v..

personen 2 slaapkamers 1 slaapplekken 2
Toon dit Appartement