Appartementen Resort Schierduin - Schiermonnikoog

Een heerlijke vakantie op een unieke plek in Nederland, een appartement op Schiermonnikoog. Een vakantie waarin je geniet van rust en ruimte. Uitgebreid relaxen, even bijkomen in alle comfort en luxe.

Informatie over het vervoer naar Schiermonnikoog

Auto

Je mag je auto niet meenemen naar het eiland, tenzij je een ontheffing hebt aangevraagd bij de gemeente. De auto’s blijven achter in de parkeergarage bij de haven op Zeedijk 11 9976 Lauwersoog. Meer informatie kun je vinden op www.scheepspark.nl.

Boot, bus en fiets

De boottocht duurt 45 minuten. Meer informatie kun je vinden op de site van Wagenborg www. wpd.nl. Bij aankomst staan er bussen en taxi’s klaar om je naar ons resort te brengen. Als je met de bus gaat kies dan voor de bus met de bestemming Badweg. Op Schiermonnikoog kun je direct bij aankomst op de Veerweg  al een fiets huren. Vanaf de boot is het een kwartiertje fietsen naar Resort Schierduin. In het dorp zijn ook verschillende fietsverhuurbedrijven.

Bent u eerder dan de gebruikelijke inchecktijden aanwezig bij Resort Schierduin? Dan kunt u uw bagage alvast afleveren. U kunt dan gerust het resort of het nabijgelegen dorp ontdekken. Op het eiland kunt u ook fietsen huren. Bij de receptie van Resort Schierduin kunt u hier meer informatie over krijgen.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer kunt u ook naar Lauwersoog reizen. U kunt met de trein naar Leeuwarden of Groningen. Vanuit Leeuwarden kunt u met bus lijn 50 naar Lauwersoog reizen. Vanuit Groningen gaat buslijn 63 naar de haven van Lauwersoog.