Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 1

Appartement nr. 1 is een modern en luxe appartement voor maximaal 4 personen, gelegen op de begane grond aan de voorzijde van het complex met een zuidoostelijke ligging. Met een oppervlakte van 50,5 m² biedt dit appartement een comfortabel verblijf, ideaal voor een gezin met twee kinderen of twee stellen die willen genieten van een luxe vakantie op Schiermonnikoog.

 

De open keuken is volledig ingericht en voorzien van alle gemakken, waaronder een combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, waterkoker en zowel een Senseo als een Dolce Gusto koffiezetapparaat. De woonruimte beschikt over een prettige zithoek met een flatscreen TV waarop zowel Nederlandse als Duitse zenders te ontvangen zijn.

 

Het appartement heeft twee slaapkamers, elk met twee comfortabele eenpersoons boxspringbedden en ruime kastruimte. Indien gewenst, kan er een babybedje worden bij geplaatst. De luxe badkamer is voorzien van een regendouche en haardroger.

 

Wat appartement nr. 1 bijzonder maakt, is het riante terras aan de zuidkant dat volop zonuren biedt. Het terras is uitgerust met comfortabele loungestoelen, een tweepersoons loungebank en een parasol, ideaal om heerlijk buiten te ontspannen. Aan de muren van het appartement hangt de kunst van Waddenschilder Geurt Busser, wat zorgt voor een unieke sfeer.

 

Appartement nr. 1 is rookvrij en huisdiervrij, en biedt daarmee een comfortabele en rustige omgeving voor een ontspannen verblijf op Schiermonnikoog.

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 4 pers - nr: 1

Ligging van Luxe Appartement - 4 pers - nr: 1

De faciliteiten van Luxe Appartement - 4 pers - nr: 1

Aantal slaapkamers

2 Slaapkamers

Algemeen

Begane grond
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 4 pers - nr: 1

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 4 pers - nr: 1 ? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

27-01-2023

4 - Sterren

Is een leuk appartement. De slaapkamers zijn gezellig en de matrassen heel goed. De badkamer is groot en praktisch. Op het terras was er een droogrek voor natte spullen. In de keuken hebben we diepe borden gemist en ook koffielepels. Er waren wel mini-lepeltjes. Schiermonnikoog is prachtig voor vogelliefhebbers, wandelaars en fietsers. Ook in de winter een bezoek waard.

Door: Sommer

Datum:

05-07-2022

4 - Sterren

het was weer een enorme leuke en gezellige vakantie. Zeer schone accommodatie, geweldige service van het personeel. een aanrader op Schiermonnikoog

Door: kees

Datum:

29-05-2022

5 - Sterren

Ten eerste wederom een fijn ontvangst door medewerkster receptie. Mooi appartement. Het complex ligt centraal tussen het dorp en het strand. Het was weer een week genieten en komen zeker weer terug!

Door: Gert

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 1

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement nr. 1 is een modern en luxe appartement voor maximaal 4 personen, gelegen op de begane grond aan de voorzijde van het complex met een zuidoostelijke ligging. Met een oppervlakte van 50,5 m² biedt dit appartement een comfortabel verblijf, ideaal voor een gezin met twee kinderen of..

personen 4 slaapkamers 2 slaapplekken 4
Toon dit Appartement