Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 13

Appartement 13 is een modern en luxe hoekappartement voor 2 tot 6 personen (max 4 volwassenen) op de begane grond met een riante tuin en perfecte zonligging. Met twee slaapkamers, een luxe badkamer, open keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser, woonkamer met een prettige zithoek en flatscreen TV, is dit appartement van alle gemakken voorzien. Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan één is voorzien van een tweepersoonsboxspring. De andere slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsboxsprings. In de woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank. Het ruime terras heeft echt een geweldige ligging, qua rust en zon. Dit appartement is ideaal voor stellen en gezinnen die in luxe willen genieten van Schiermonnikoog.

Informatie op een rijtje

  • Geschikt voor 2 tot 6 personen (max 4 volwassenen)
  • Oppervlakte van 45 m2
  • Keuken met oven en vaatwasser
  • Riante luxe badkamer
  • 2 Slaapkamers, woonkamer met een tweepersoonsslaapbank
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Riant terras met de hele dag zon

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 13

Ligging van Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 13

De faciliteiten van Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 13

Aantal slaapkamers

2 Slaapkamers + 1 slaapbank

Algemeen

Begane grond
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 13

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 13 ? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

17-09-2024

5 - Sterren

Appartement 13 heeft heerlijke bedden en het is er erg stil. Maar.. de gordijnen in de woonkamer hingen uit de rails, de spinnenwebben zaten overal, vooral in de slaapkamer. De doodgeslagen muggen zaten overal op de muren. Ook waren de pannen vuil in de kast gezet. Wij hebben tot nu toe in een ander appartement gezeten in dit complex, maar dit appartement zullen wij niet meer opnieuw boeken.

Door: Maria

Datum:

20-08-2024

5 - Sterren

Goed gelegen appartement. Wij verbleven er met vier personen, voor vijf of zes zou ik het wel krap vinden. Fijn dat er een zwembad en sauna beschikbaar zijn. Ruim terras. De schoonmaak viel ons tegen. Overal dode insecten, veel stof onder de bedden. Verder loshangende gordijnen, een kast die voor een bed staat en niet open Jan

Door: Lous

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2 pers - nr: 135

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 135 is een modern en luxe vakantieappartement voor 2 personen met een oppervlakte van 36,5 m2 met een ruim dakterras van 10m2 met veel privacy. Het appartement  is gelegen op de eerste verdieping die ook bereikbaar is met de lift.  De slaapkamer is voorzien van twee &eac..

personen 2 slaapkamers 1 slaapplekken 2
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 13

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement 13 is een modern en luxe hoekappartement voor 2 tot 6 personen (max 4 volwassenen) op de begane grond met een riante tuin en perfecte zonligging. Met twee slaapkamers, een luxe badkamer, open keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser, woonkamer met een prettige zithoek ..

personen 6 slaapkamers 2 slaapplekken 4
Toon dit Appartement