Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 4

Appartement Nr. 4 is een sfeervol ingericht modern en luxe appartement geschikt voor 2/4 personen. Gelegen op de begane grond van Resort Schierduin met een aangrenzend zonnig terras. Dit appartement heeft een luxe badkamer, de open keuken is van alle gemakken voorzien en de woonkamer heeft een prettige zithoek met een groot flatscreen TV. Het appartement heeft een slaapkamer, voorzien van twee éénpersoons boxsprings en in de woonkamer een twee persoons slaapbank. 


Informatie op een rijtje

  • Voor 2 tot 4 personen
  • Oppervlakte van 48,5 m2
  • Keuken met combi magnetron/oven en vaatwasser
  • Slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, tweepersoons slaapbank in de woonkamer
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Terras

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 4

Ligging van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 4

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 4

Aantal slaapkamers

1 slaapkamer + 1 slaapbank

Algemeen

Begane grond
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 4

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 4? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

10-10-2022

4 - Sterren

Het appartement was schoon. Bedden en douche zijn prima. Mocht je er met 4 personen logeren dan is er weinig zitruimte bij de tv. Wat opviel zijn wat slordigheden. ( gaatjes in de muur van een kastje dat er heeft gehangen) Buiten was er een mooi terras maar er waren slechts 2 stoelen.

Door: Jolanda

Datum:

09-08-2022

4 - Sterren

Ligging van Schierduin is erg goed. We hadden wel een beetje een donker appartement. Lekker gezwommen, sommigen vonden het water wat muf, maar ik heb daar geen last van gehad. Sleutel ophalen bij receptie ging heel snel. We hebben een fijne ervaring gehad op Schiermonnikoog!

Door: Eva

Datum:

02-07-2022

5 - Sterren

We hebben genoten van het comfortabele appartement op de begane grond. De keukenuitrusting was heel goed het enige wat we misten was een paar haken om de hand en theedoek op te hangen. De badkamer was heel ruim met een mooie inloopdouche met schuifdeur helaas was de glaswand in de hoek niet goed gekit zodat bij het douchen ook de rest van de vloer nat werd. Verder ontbraken ook hier een paar haakjes om handdoek en kleding op te hangen. En in de douche hoek een planchet om zeep en shampoo op te zetten.

Door: Bruinenberg

Datum:

08-10-2021

5 - Sterren

Heerlijke 14 dagen vakantie gevierd in Schierduin. Mooi en efficiënt ingericht appartement. Uitstekende keuken, badkamer en Ruim terras. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Kortom voor herhaling vatbaar. Tip: Omdat er geen ramen zijn om open te zetten moeten de beide terrasdeuren, met name in de nacht, de noodzakelijke ventilatiefunctie overnemen. Dan is het handig wanneer er (beveiligde)haakjes op de deuren worden geplaatst, om zo de open deuren vast te zetten.

Door: Holkema

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 4

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 4 is een sfeervol ingericht modern en luxe appartement geschikt voor 2/4 personen. Gelegen op de begane grond van Resort Schierduin met een aangrenzend zonnig terras. Dit appartement heeft een luxe badkamer, de open keuken is van alle gemakken voorzien en de woonkamer heeft een pr..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement