Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 6 pers - nr: 124

Appartement Nr. 124 is een modern, luxe en gezellig ingericht appartement voor gezelschappen tot 6 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 65 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Appartement Nr. 124 is voorzien van een ruime en luxe badkamer, een keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser en een woonkamer met een prettige zithoek en een Smart TV. Het appartement heeft twee slaapkamers met ieder twee uitstekende éénpersoonsbedden en een extra TV. Op de vide is een comfortabel tweepersoonsopklapbed. Een babybedje bijplaatsen is ook mogelijk. Appartement Nr. 124 beschikt ook over een ruim en zonnig privé dakterras met een parasol. Ideaal voor de warme zomerdagen. 

Informatie op een rijtje

  • Geschikt tot 6 personen
  • Oppervlakte van 65 m2
  • Keuken met combimagnetron en vaatwasser
  • 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden, een tweepersoonsopklapbed op de vide
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Zonnig privé dakterras
  • Uitzicht op beide vuurtorens

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 6 pers - nr: 124

Ligging van Luxe Appartement - 6 pers - nr: 124

De faciliteiten van Luxe Appartement - 6 pers - nr: 124

Aantal slaapkamers

2 Slaapkamers + 1 slaapbank

Algemeen

Eerste verdieping
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 6 pers - nr: 124

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 6 pers - nr: 124? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

01-07-2022

5 - Sterren

Dit was voor ons de vierde keer in resort Schierduin. Weer een goede ontvangst en service. Ons appartement met dakterras was heerlijk ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Goede bedden, ruime keuken en badkamer. Het dakterras is heerlijk om te vertoeven met goede stoelen. Het appartement heeft wel wat onderhoud nodig. De koelkastdeur kraakt, de keukenkraan legt langs het aanrechtblad, schilderwerk in de keuken en geen voldoende gordijngeleiders en stop waardoor het gordijn niet goed hangt. De stop op het uiteinde van de rails is met een elastiekje opgelost, heel slordig. Al met al hebben we een heerlijke vakantie gehad en genoten.

Door: Familie Drost

Datum:

30-05-2022

4 - Sterren

Wij zijn nu al voor de 4e keer op Schiermonnikoog geweest, telkens bij Schier Resort. Dat laat zien dat wij ons goed thuis voelen op deze plek. Wij hebben steeds een appartement gekozen met een dakterras, heerlijk! Wat wij wel hebben gemerkt is dat er enkele algemene verbeteringen nodig zijn: het plafond in het zwembad bijvoorbeeld en de deuren in de gang, maar ook het appartement vergt enige aandacht: gordijn in de slaapkamer sluit niet goed, muur in de keuken is beschadigd, water in de douche loopt slecht door. Geen grote dingen, maar wel goed om dit op te pakken. Helaas ging in de week dat wij er waren (week 20) twee keer het rookalarm af, een keer 's-nachts, een andere keer overdag. Gelukkig was de receptioniste bij het nachtalarm intern aanwezig, waardoor het (vals) alarm snel afgezet kon worden. Positieve punten: goed meubilair op het dakterras, alles goed schoon, fijne bedden met goede kussens en voldoende hout voor de buitensauna's.

Door: Henri en Helma van Uden

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 6 pers - nr: 124

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 124 is een modern, luxe en gezellig ingericht appartement voor gezelschappen tot 6 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 65 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Appartement Nr. 124 is voorzien van een ruime en luxe badkamer, een keuken met onder andere een combi..

personen 6 slaapkamers 2 slaapplekken 6
Toon dit Appartement