Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 6 pers - nr: 128

Appartement nr. 128 is een modern, luxe en ruim appartement voor maximaal 6 personen, gelegen op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht op de duinen en beide torens van Schiermonnikoog. Met een royale oppervlakte van 76,5 m² biedt dit appartement alle comfort en ruimte die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf met familie of vrienden.

 

Het appartement beschikt over drie slaapkamers: twee kamers met ieder twee uitstekende eenpersoons boxspringbedden en een derde kamer met een comfortabel stapelbed. Er is tevens de mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen. De badkamer is voorzien van een haardroger.

 

De moderne keuken is volledig uitgerust met een combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, waterkoker, tosti-ijzer, blender en zowel een filterkoffiezetapparaat als een Senseo-apparaat. De aangrenzende woonkamer biedt een comfortabele zithoek met een flatscreen TV waarop zowel Nederlandse als Duitse zenders te ontvangen zijn.

 

Een uniek kenmerk van appartement nr. 128 is het grote dakterras, gelegen op de hoek van de eerste etage, waar je de hele dag van de zon kunt genieten op een van de twee ligbedden. Daarnaast is er een aparte werkplek ingericht op de vide, ideaal voor als je tijdens je verblijf toch nog wat werk moet verrichten.

 

Het appartement is rookvrij, huisdiervrij en beschikt over vloerbedekking voor extra comfort. 

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 6 pers - nr: 128

Ligging van Luxe Appartement - 6 pers - nr: 128

De faciliteiten van Luxe Appartement - 6 pers - nr: 128

Aantal slaapkamers

3 Slaapkamers of meer

Algemeen

Eerste verdieping
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Wel stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 6 pers - nr: 128

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 6 pers - nr: 128? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

16-10-2024

5 - Sterren

Super appartement. Ruim genoeg voor 4 volwassenen. Alles aanwezig om zelf te koken, te ontbijten. Prettige woonkamer. Fijne, afgesloten slaapkamers. Twee sleutels maakte dat we ook apart van elkaar weg konden en terug konden komen. Mooi uitzicht aan twee kanten. Een keur aan spelletjes aanwezig. We komen zeker terug!

Door: Edith

Datum:

08-08-2024

5 - Sterren

Prachtig appartement voor zes personen. Goed uitgeruste keuken, goede bedden en schoon. Rustig appartementencomplex. We hebben genoten van deze vakantie en komen graag een keer terug.

Door: Anouk Dolmans

Datum:

27-11-2022

5 - Sterren

We hebben een heerlijke week gehad, de eerste keer op Schiermonnikoog. Het appartement was ruim, schoon, voorzien van vloerverwarming, goede bedden, lekkere douche, ruime keukeninventaris. De ligging is ideaal zo tussen strand en dorp. We zijn gewoon een beetje verliefd geworden op Schiermonnikoog en de inwoners en komen vast nog eens terug.

Door: Ria

Datum:

03-01-2022

5 - Sterren

Heerlijk ruim, schoon en smaakvol ingericht appartement. Aardige bejegening van het personeel en op loopafstand van dorp en strand. Echt een aanrader!

Door: Machteld

Datum:

25-06-2021

5 - Sterren

We hebben weer heerlijk genoten en we komen zeker weer een keer terug Het personeel is er ook super vriendelijk

Door: Johanna peerlkamp

Datum:

24-10-2020

5 - Sterren

We hebben heerlijk genoten van deze appartement alles was super netjes en alles wat aanwezig hoort te zijn was er echt ook. We zullen dus echt wel weer een keer boeken bij jullie. Gr Richard en Johanna de ouders van Kevin

Door: Richard en Johanna

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 13

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement 13 is een modern en luxe hoekappartement voor 2 tot 6 personen (max 4 volwassenen) op de begane grond met een riante tuin en perfecte zonligging. Met twee slaapkamers, een luxe badkamer, open keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser, woonkamer met een prettige zithoek ..

personen 6 slaapkamers 2 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 3

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 3 is een modern en luxe 2 tot 4-persoons appartement voor een comfortabel verblijf op Schiermonnikoog. De oppervlakte van het appartement is 41,5 m2 en is voorzien van alle gemakken. Appartement Nr. 3 beschikt over een complete halfopen keuken met onder andere een oven en vaatwass..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 6 pers - nr: 128

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement nr. 128 is een modern, luxe en ruim appartement voor maximaal 6 personen, gelegen op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht op de duinen en beide torens van Schiermonnikoog. Met een royale oppervlakte van 76,5 m² biedt dit appartement alle comfort en ruimte die je nodig h..

personen 6 slaapkamers 3 slaapplekken 6
Toon dit Appartement